EXCLUSIV  CUTREMUR la Primăria Sector 4. Mafia din jurul lui Piedone, informații bombă

Daniel Băluță, candidatul PSD la Primăria Sectorului 4, a spus că fostul edil, Cristian Popescu Piedone, are o întreagă caracatiță în administrația publică locală.

VEZI ȘI: Acuzații grave: Răzvan Sava și Ștefan Spiridon, în 'caracatița lui Piedone'. Fiul lui Dinu, abonat la banii sectorului

Băluță a semnalat 'caracatița' de la nivelul partidelor și a administrației locale din sectorul 4, legăturile dintre consilieri, rude și prieteni și a lipsa de reacție a primarului general.

"Este vorba despre un sistem complex pe care l-am identificat nu doar la Primăria Sector 4. Acest sistem prezintă încrengături în marea majoritatea a formațiunilor politice din Sectorul 4. Discutăm despre rude, afaceri, tot ce înseamnă un sistem complex. Am dat exemplu o relație de afaceri între șeful de campanie al unui contracandidat de al meu și Cristian Popescu Piedone. De asemenea, un alt coleg de-al meu contracandidat s-a ocupat cu strângerea de semnături pentru fostul primar într-un timp foarte scurt. Sunt lucruri care m-au pus pe gânduri. În plus, funcționari din cadrul Primăriei Sector 4, angajați ai Poliției Locale, angajați ai Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului s-au ocupat cu strângerea de semnături pentru Piedone. Toate aceste lucruri mi-au ridicat serioase semne de întrebare", a zis Daniel Băluță la DC News Live.

"Fostul primar doar se victimizează. În realitatea, Cristian Popescu Piedone este un om extrem de viclean, doar se victimizează, este un om cinic", a zis Daniel Băluță.

Întrebat dacă se poate vorbi despre o mafie la Primăria Sector 4, Daniel Băluță a zis: "Piedone a creat un sistem închis, ermetic. Principalii săi susținători sunt oameni care i-au fost alături în ultimii opt ani. Discutăm despre un sistem feudal în care avem voievodul situat în centrul cetății, iar în jurul lui avea acești vasali. Am avut reale probleme când am preluat mandatul".

vezi și: Lider PSD, luat cu asalt de 40 de polițiști înarmați. Situație șocantă în București

"Am avut momente când am fost protejat de jandarmerie. A fost șocant. Au fost momente absolut teribile pe care le-am trăit. Oamenii trebuie să cunoască despre ce este vorba și să nu se lase intimidați de poveștile lacrimogene pe care le produce Piedone. Adevărata față a dânsului este aceasta: un comportament de tip mafiot. Doar mafioții procedează în acest fel", a mai zis Daniel Băluță (minutul 16).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel