EXCLUSIV  Lider PSD, luat cu asalt de 40 de polițiști înarmați. Situație șocantă în București

Daniel Băluță, primarul intermiar al Sectorului 4 și candidatul PSD pentru această funcție, a dezvăluit o situație incredibilă prin care a trecut în luna noiembrie 2015.

Daniel Băluță a povestit la DC NEWS LIVE că în noiembrie 2015 a vrut să-l schimbe pe șeful poliției locale ceea ce i-a adus probleme și 40 de polițiști au încercat să-l intimideze. În cele din urmă șeful poliției locale a ajuns adjunct la Sectorul 5.

”Am avut reale probleme. În momentul în care am preluat mandatul. Am plângere penală pentru abuz în serviciu și uzurpare de calități oficiale. Pe data de 11 noimebrie, un număr de 40 de polițisti înaramați au intrat în sala de consiliu dorind să mă intimidieze pentru că am vrut să-l înlocuiesc pe șeful poliției locale. Acesta a fost doar un simplu incident.

Este o amenințare extrem de rafinată. Imaginați-vă că început să se umple de polițiști, cu armele din dotare, în timpul programului. Asta s-a întâmplat, este o realitate.

Am fost amenințat, șantajat. Nu am cuvinte să vorbesc despre presiuniele pe care le-am trăit în acest timp. Nu spun acum asta pentru că am intrat în campanie. E vorba de demersuri pe care le-am făcut”, a declarat Daniel Băluță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel