Cutremur la Mangalia. ANULAREA alegerilor şi reluarea votului - DOCUMENT

 Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

E cutremur la Mangalia după ce s-a întâmplat duminică, în ziua votului.

Mohammad Murad cere Biroului Electoral Central anularea alegerilor pentru municipiul Mangalia şi reluarea votului. Murad acuză faptul că rezultatul votului de duminică a fost viciat de o serie de evenimente care au influenţat intenţia de vot a celor din Mangalia. Potrivit unor surse, o cerere similară ar fi fost făcută şi de PSD, ALDE, PNȚCD, PMP, PER.

"Procesul electoral a fost viciat de un eveniment care m-a afectat electoral prin împiedicarea  cetăţenilor care intenţionau să mă voteze la funcţia de primar prin mediatizarea excesivă şi trunchiată a unui eveniment în care nu am fost implicat dar care a fost prezentat drept mită electorală oferită de subsemnatul şi de reţinerea mea de către organele de urmărire penală", scrie Mohammad Murad în solicitarea sa.

"În consecinţă, prin prezenta cerere vă solicit să analizaţi probele anexate, coroborându-le cu situaţiile de fapt prezentate şi să dispuneţi (...) anularea alegerilor pentru funcţia de primar al municipiului Mangalia desfăşurate în data de 27 septembrie 2020 şi repetarea scrutinului  într-un termen de cel mult două săptămâni", a solicitat Mohammad Murad. 

DOCUMENT: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel