EXCLUSIV  CUTREMUR la CNA! Mirela Vaida a spus la DC News ce n-ar fi putut să zică pe post: Aici îmi pot permite!

Mirela Vaida a vorbit despre amenda record pe care a primit-o emisiunea pe care o moderează, în cazul serialului "Vulpiţa".

Într-un interviu acordat DC News TV, Mirela Vaida a vorbit despre sancţiunea pe care a dat-o CNA în cazul serialului "Vulpiţa".

"Cred că CNA a înţeles foarte multe despre această emisiune. Ei trebuie să-şi facă treaba, e nevoie de un consiliu care să fie cu ochii pe tot ce mişcă în ţara asta din punctul de vedere al televiziunilor, radiourilor şi aşa mai departe. (...) Eu nu spun că nu au motive şi nu au avut motive să ne tragă de urechi, să ne da o somaţie sau poate amenzi dacă exagerează un pic interpretarea legilor. Dar o amendă record pe care ei ne-au dat-o, eu cred că nu o luam nici dacă făceam – să mă ierte CNA-ul, dar îmi pot permite pentru că nu suntem la televizor – nici dacă făceam sex în grup în direct la televizor nu meritam... mă rog, poate atunci meritam amenda. Ceea ce nu s-a întâmplat.

La noi în emisiune se întâmplă lucruri despre viaţă. Adică de ce să mă amendezi tu, CNA, pentru că vine o fată să spună că a fost violată şi noi descoperim în direct că ăla nu a fost viol şi că ăla era amantul ei. Iar ea, ca să-l mintă pe bărbatu-său a spus că a fost violată, ca să explice întârzierea de acasă. A fost o chestiune în direct", a declarat Mirela Vaida.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Mirela Vaida, BLOCATĂ când a auzit ce i s-a zis, în direct, pe post! "Îți dai seama ce urmează? Cum să-mi spui așa?!" VIDEO

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel