CUTREMUR în SUA. Președintele Comisiei Electorale: „Există dovezi de fraudă!“

AGERPRES
AGERPRES

În Statele Unite ale Americii, președintele Comisiei Electorale Federale (FEC) a declarat că este de părere că există dovezi ale fraudei electorale și ale altor presupuse nereguli.

Într-un interviu recent, președintele Comisiei Electorale Federale (FEC), Trey Trainor, a declarat că rapoartele de fraudă în unele state-cheie sunt credibile, pentru că „altfel ar fi permis observatorilor să intre”, referindu-se la rapoartele unor zone de votare care refuză să permită observatorilor Partidului Republican (Grand Olf Party) să verifice procesele în ziua alegerilor și în zilele ulterioare.

„Sunt 10.000 de oameni care nu locuiesc în statul Nevada, dar care au votat în Nevada și avem videoclipul în care voturile au fost duplicate de către agenții electorali sau au modificat rezultatul de pe buletine”, a declarat Trainor pentru Newsmax. „Acesta este un proces care trebuie supervizat de observatorii electorali”.

Alegerile ar putea fi declarate ca ilegitime

În interviu, acesta a fost de acord cu procesele de campanie ale lui Trump, în timp ce a spus că acțiunile oficialilor electorali, cu precădere a celor din partea Partidului Democrat, din mai multe state, ar putea face alegerile nelegitime. Trainor, numit de președintele Donald Trump, a menționat că legile statului permit observatorilor respectivi să fie acolo și „dacă nu sunt”, altfel este vorba despre „alegeri nelegitime”.

„Întregul nostru sistem politic se bazează pe transparență, pentru a evita apariția corupției”, a mai spus acesta, susținând că Pennsylvania și alte state nu au fost transparente. "Eu cred că există fraude electorale în aceste state", a adăugat el. Cu toate acestea, secretarul de stat din Pennsylvania, Kathy Boockvar, a negat acuzațiile că există fraude sau nereguli în statul în care a organizat alegerile, potrivit TheEpochTimes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel