Cutremur în showbiz. A fost găsită MOARTĂ, la 26 de ani. "Sunt SPERIATĂ"

Industria artistică este în stare de șoc, după ce una dintre cele mai cunoscute femei a murit subit. 

Este vorba despre Anna Ambartsumyan, o psihologă foarte cunoscută, apreciată și apropiată de vedetele din Rusia, în vârstă de 26 de ani și care apărea constant pe micile ecrane.

Decesul subit al acesteia este în prim-planul presei tabloide din Rusia și asta pentru că a fost găsită fără suflare, dezbrăcată, pe patul unui hotel de cinci stele din Moscova. 

Anna era curtată de cei mai bogați bărbați din Rusia, iar lucrul acesta este bine cunoscut în showbiz, mai ales că primea din partea lor cadouri extrem de scumpe, din dorința de a o cuceri. 

Anchetă de amploare în Rusia. Ce au găsit lângă ea

Ei bine, moartea ei subită a generat o anchetă de amploare în Rusia, autoritățile încercând că identifice cine a fost persoana care a intrat ultima dată în camera ei de hotel. Din primele informații ale criminaliștilor, lângă ea au fost descoperite o geantă Prada și o rochie neagră, iar după efectuarea autopsiei, medicii legişti au ajuns la concluzia că Anna Ambartsumyan murise cu 8 ore înainte a de fi găsită de personalul hotelului.

Unul dintre avocații celebri din Rusia au dezvăluit că Anna primea o mulțime de amenințări din partea recuperatorilor și este posibil ca aceasta să fi avut datorii uriașe, acesta fiind motivul pentru care primea și 20 de telefoane pe zi. În plus, Anna îi spusese că este foarte speriată și că sunt foarte agresivi și chiar dacă i-a fost recomandat să apeleze la autorități, aceasta nu a făcut-o, citează Daily Star.

"Sunt speriată. Sunt foarte agresivi", i-a spus Anna Ambartsumyan avocatului. 

Ancheta merge mai departe, iar oamenii legii așteaptă rezultatele raportului toxicologic, pentru că lângă femeie au au fost găsite nişte pastile suspecte.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За несуразный бред из серии: «Вы же врач-психиатр, почему наряды не скромные и фото в купальнике?» - чёрный список. Рабы и жертвы стереотипов вы, а не Я. Ношу то, что хочу, и фотографируюсь тоже так, как Мне угодно. Я не ставлю ни во что всех рабов, которые возмущенно обсуждают в негативном ключе Мои наряды и фотографии, ссылаясь на наличие у Меня красного диплома. Да, врач. Да, высшее медицинское образование. Да, окончена ординатура с красным дипломом. Я горжусь Собой и являюсь Свободной и Независимой Личностью, для которой ваш жалкий рабский лепет - это повод посмеяться. Пока вы там бьетесь в истериках, Я не становлюсь менее успешна ВО ВСЕХ жизненных аспектах, Слава Богу. Сексуальность не есть распущенность. Но куда вам - рабам - до простых истин? ;) #annaambqueen #Париж #Paris #Королева

O postare distribuită de Anna Vladimirovna (#Королева) (@annaambqueen7) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel