Cutremur în PSD. Ciutacu: A venit crivățul! Se-aleg praful și pulberea!

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a pus punctul pe ''i'' despre cutremurul din PSD.

'CHIAR A VENIT CRIVĂȚUL, SE-ALEG PRAFUL ȘI PULBEREA DE FOSTUL PARTID-STAT

PSD a renunțat la susținerea fie și de ochii lumii a oricărui criteriu care ar aduce a meritocrație. Să o dai de-a dura pe scări, după dezastrul de la prezidențiale, pe Dăncilă ca să-i pui în loc unii și mai gângavi, și cu mai puțină școală frizează deja nebunia.

Cei mai vocali în susținerea necesității de reformă internă a PSD au ajuns ăia care ori au trântit meciul, ori au fost incapabili să mai câștige niște alegeri în județele prin tradiție roșii. Și cărora nu există nici o șansă să le crape obrazul de rușine.

Episodul din această seară este primul din serialul numit “Distrugerea și desființarea PSD”. Inclusiv povestea zisului rebranding, susținută de unul fără CV care vinde țuică și de fostul șef de la Agromec Vișina, două somități ale marketingului politic, se înscrie în acest scenariu. Despre rațiunile acestei decizii strategice, într-o postare viitoare, mai la rece.

Fostul partid-stat va fi împărțit, până la desființare, între cele două servicii secrete de la pădure; unii trag pe dreapta pe DN 1, alții învât volanul spre stânga aceleiași blestemate șosele. Revin când și dacă mai am ceva de comunicat în scris poporului suveran' a scris Victor Ciutacu, într-un articol postat pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel