EXCLUSIV  CUTREMUR în pandemie! Bodog: ”Va deranja ce spun!” Armă falsă, TOTAL PERICULOASĂ, în războiul cu coronavirus

Cutremur în pandemie!

Florian BODOG de la Comisia pentru Sănătate publică din Senatul României le-a transmis un mesaj antivacciniştilor.

Senatorul Florian Bodog le-a transmis un mesaj dur antivacciniştilor, în cadrul dezbaterii „Săptămâna mondială a imunizării - săptămâna speranței în lupta cu epidemiile”, organizată de DC Media Group. 

"Eu nu sunt într-un spital Covid, eu sunt într-un spital de suport, un spital judeţean care tratează arsuri. Însă această pandemie are efectele ei asupra bolnavilor cronici, asupra modului în care tratăm bolnavii acuţi, asupra modului în care îi admitem în spital. Această pandemie trebuie să ne dea de gândit nu numai nouă, specialiştilor, dar ar trebui să le dea de gândit în primul rând pacienţilor, ar trebui să le dea de gândit şi acestor  militanţi antivaccinişti. Şi îi invit –  am spus şi public – ceea ce spun probabil că va deranja pe unii, nu pe noi cei care suntem de faţă, dar nu e comod ceea ce voi spune: îi invit să meargă să se imunizeze activ sau pasiv, dacă asta doresc, să meargă în focar, să facă voluntariat şi să se imunizeze.

Noi, toţi, specialiştii, medicii, pacienţii responsabili, încercăm să ne ferim, să tragem cât mai mult de timp în aşa fel încât să avem acces la un vaccin pe care sunt o serie de persoane care-l resping. Pe aceşti oameni îi invit să meargă să se imunizeze în focar, ca să vadă dacă, într-adevăr, există această imunizare", a transmis senatorul Florian Bodog.   

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel