Urmărește emisiunea live


Cutremur în DNA. Lideri din Justiție și politică, denunțați

Denunțuri depuse, joi dimineața, la DNA. Potrivit stiripesurse, acestea fac referire la dosare intrumentate de DNA care ar fi făcut obiectul unor fapte grave de corupție.

Daniel Morar, fost procuror-șef al DNA și procuror general interimar al României, Traian Băsescu, fost președinte al României, Daniel Moldoveanu, consilier prezidențial și fost șef al comunității de informații din cadrul Administrației Prezidențiale, Crin Antonescu, senator și fost președinte al României, Gabriel Oprea, senator și fost vicepremier... dar și alți funcționari din justiției și administrația centrală, sunt numele vizate în denunțurile depuse la DNA.

Joi dimineața, una dintre persoanele audiate la sediul DNA a fost Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, fostul șef al SRI. La intrarea în  sediul DNA aceasta nu a dorit să declare nimic presei.

La ieșirea din sediul DNA, aceasta a declarat că a fost chemată pentru declarații suplimentare față de cele făcute anterior și pentru a aduce probe dacă le posedă sau să fie citată ca martor dacă a declarat anumite lucruri.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel