Cutremur cu magnitudine 3.4, duminică, în Prahova

Un cutremur cu magnitudinea 3.4 grade pe Richter s-a produs  în Prahova, anunţă Institutul naţional de Fizică al Pământului. Este al patrulea seism în ultimele două zile.

Seismul a avut o magnitudine de 3.4 şi s-a produs la o adâncime de 130 de kilometri în apropierea localităţilor Valenii De Munte (22 km), Campina (33 km), Sinaia (34 km), Plopeni (36 km), Sacele (36 km).

Sâmbătă seară, în Vrancea a avut un nou  seismul care a avut o magnitudine de 2.7 pe Richter şi s-a produs în apropierea localităţilor Covasna (38 km), Focsani (44 km), Ramnicu Sarat (49 km), Targu Secuiesc (50 km), Marasesti (51 km).

Un alt cutremur subcrustal cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs in seara zilei de vineri, 11 aprilie, in regiunea Vrancea, urmat de alte două, cu magnitudine mai mici, pe parcursul zilei de sâmbătă.

Anul acesta, în zona seismică Vrancea au fost înregistrate opt cutremure cu magnitudinea de cel puţin 4 grade. Cel mai mare dintre acestea a avut 5 grade şi s-a produs în 29 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel