Cutremur 2018: Alimentarea cu energie electrică, întreruptă

Curent
Curent

Alimentarea cu energie electrică a oraşului Întorsura Buzăului a fost întreruptă pentru scurt timp, în urma cutremurului cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter produs duminică dimineaţă în zona seismică Vrancea.

'La Întorsura Buzăului a fost oprit curentul pentru puţin timp. Cei de la Electrica ne-au informat ca a fost o mică problemă, dar s-a remediat în cel mai scurt timp (...) Nu avem pagube materiale anunţate şi nici apeluri pe 112. Subunităţile noastre au aplicat procedura în caz de cutremur şi au plecat pe teren în recunoaştere pe teren', a declarat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Covasna, Marius Tolvaj.

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP) a revizuit la 5,8 pe scara Richter magnitudinea cutremurului produs duminică dimineaţa, la ora locală 3:38, în zona seismică Vrancea.

Seismul a avut loc în judeţul Buzău, nu în Covasna cum a anunţat anterior INFP, iar adâncimea la care s-a produs a fost şi ea revizuită la 150 de kilometri. Cutremurul a avut loc produs în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (17 km), Covasna (33 km), Întorsura Buzăului (37 km), Târgu Secuiesc (48 km) şi Vălenii de Munte (53 km).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel