Curtea Veche, răspuns ironic pentru Dana Budeanu: Fătălăilor și amețitelor, nu uitați!

Editura Curtea Veche a transmis, luni, un mesaj prin care a ironizat anunțul Danei Budeanu cu privire la achizițiile pe care nu le va mai face în viitor de la editură sau Diverta.

Dana Budeanu a scris pe Instagram că nu va mai cumpăra cărți de la Curtea Veche și nimic de la Diverta după ce editura a anunțat că va oferi câte o carte persoanelor care vor merge în magazin cu dovada vaccinării anti-COVID-19.

„Nu mai cumpăr în viața mea nicio carte editată de Curtea Veche și nimic de la Diverta! Fătălăilor! Marș!”, a transmis Dana Budeanu.

2. -imagine fara descriere- (dana_budeanu_captura_instagram_carti_70226100.jpg)

Curtea Veche, replică pentru Dana Budeanu

Curtea Veche Publishing a răspuns cu o postare pe Instagram, utilizând, ironic, limbajul folosit frecvent de Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

„Ne pare rău că am pierdut un cititor. De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și oricare alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți”, se arată în postarea editurii, care are și un mesaj „pentru ăștia care rămân”: „Nu uitați, fătălăilor și amețitelor, că persoanele vaccinate între 7-16 cu prima doză pot merge în orice magazin @divertaro din București să-și aleagă o carte mocangeală”.

Iată captura:

3. -imagine fara descriere- (curtea_veche_dana_budeanu_captura_instagram_carti_78886700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel