Curtea de Conturi. Dragnea, decizie. O susţine şi Tăriceanu

Coaliţia PSD-ALDE nu va susţine pentru funcţiile vacante de la Curtea de Conturi niciun membru de partid deoarece nu doreşte politizarea acestei instituţii, a declarat Liviu Dragnea după o întâlnire cu Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul PSD a spus că validarea candidaturilor pentru Curtea de Conturi va reprezenta un punct pe ordinea de zi a şedinţei comune ale celor două Camere ale Parlamentului de miercuri.

"Am discutat (n.r. cu Călin Popescu Tăriceanu) chestiuni de organizare şi anume ora pentru Biroul permanent reunit de mâine şi pentru plenul reunit de miercuri. Punctele principale pentru ziua de miercuri - unul este votul, validarea candidaturilor pentru Curtea de Conturi.

I-am spus domnului preşedinte Tăriceanu o decizie a noastră şi o susţine şi dumnealui: Noi nu vom vota niciun membru de partid pentru că am spus de la început că nu vrem să politizăm Curtea de Conturi. Din acest motiv nici eu şi nici dumnealui nu am fost de acord să începem negocieri pe marginea locurilor vacante la Curtea de Conturi", a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă secretarul general al Guvernului Mihai Busuioc ar fi o variantă pentru şefia Curţii de Conturi, Dragnea a spus: "O să vedem ce iese din audieri şi vă spun foarte sincer, e valabil pentru oricine şi-a depus candidatura".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel