Curtea de Apel Oradea a respins definitiv propunerea de arestare pe numele lui Victor Micula

Curtea de Apel Oradea a respins definitiv propunerea de arestare în lipsă formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pe numele omului de afaceri Victor Micula.

Curtea de Apel Oradea a respins, luni, definitiv propunerea de arestare în lipsă formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pe numele omului de afaceri Victor Micula în dosarul în care acesta a fost trimis în faţa instanţei alături de patru poliţişti, acuzaţi că l-au protejat şi i-au permis accesul la bazele de date secrete ale MAI.

Concret, judecătorii Laura Soane şi Antik Levente au analizat contestaţia procurorilor la primul termen de judecată şi, după o oră de dezbateri plus o jumătate de oră de deliberări, au decis să menţină soluţia pronunţată de Tribunalul Bihor în caz pe 26 ianuarie, adică să respingă propunerea de arestare în lipsă a lui Victor Micula, ca neîntemeiată.

"Respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Tribunal, împotriva încheierii penale din 26 ianuarie 2021 pronunţate de judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Bihor, privind pe inculpatul Micula Victor", se precizează în minuta instanţei.

Decizia Curţii de Apel în caz este definitivă, potrivit eBihoreanul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel