Curtea de Apel București a respins acțiunea președintelui CNA, Laura Georgescu

Curtea de Apel Bucureşti a respins, joi, cererea preşedintelui CNA, Laura Georgescu, care a chemat în judecată șase membri ai Consiliului pe care i-a acuzat că i-au redus atribuţiile la conducerea organizației, prin modificarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare.

Printr-o hotărâre pronunţată joi, Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea Laurei Georgescu de chemare în judecată a colegilor săi ”pentru lipsa procedurii prealabile”. Totodată, instanţa a admis ”excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâţi”.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare. Președintele Consiliului Național al Audiovizualului a declarat că se supune hotărârii instanţei.

”De altfel, ţin să menţionez că a fost respinsă acţiunea pe o excepţie procedurală şi, în consecinţă, nici acum nu avem o opinie a instanţei dacă avem de-a face cu un ROF legal sau ilegal”, a declarat Laura Georgescu, potrivit Mediafax.

Laura Georgescu solicitase instanţei ”obligarea pârâţilor la plata de daune morale în cuantum de 12.000 de lei”. De asemenea, ea a cerut ”obligarea pârâtei la plata cheltuielilor de judecată”.

Vezi și: Laura Georgescu, audiată la DNA! Ce le-a spus jurnaliștilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel