Urmărește emisiunea live


Cursurile la școală, SUSPENDATE! Revin cursurile online din cauza alegerilor

AGERPRES
AGERPRES

Elevii din unităţile de învăţământ din Capitală, unde vor fi amenajate secţii de votare pentru desfăşurarea alegerilor locale, vor face cursurile online.

Elevii din unităţile de învăţământ din Capitală, unde vor fi amenajate secţii de votare pentru desfăşurarea alegerilor locale, vor face cursurile online în zilele de joi, vineri, luni şi marţi, a anunţat inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marina Manea.

'Cursurile se vor face online. Cursurile se suspendă fizic, însă activitatea se mută în mediul online, orele fiind ţinute de cadrele didactice de acasă după programul unităţii de învăţământ', a declarat, miercuri, pentru Agerpres, Marina Manea.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat săptămâna trecută suspendarea cursurilor în zilele de 24, 25, 28 şi 29 septembrie, pentru unităţile de învăţământ din Capitală ce găzduiesc secţii de votare.

'Ţinând cont de situaţia specială în care se desfăşoară alegerile locale din anul 2020, cât şi prevederile din Legea nr. 55/2020 privind măsurile stabilite pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat suspendarea cursurilor în zilele de 24.09.2020, 25.09.2020, 26.09.2020 respectiv, 28.09.2020, 29.09.2020, pentru unităţile de învăţământ din municipiului Bucureşti ce găzduiesc secţii de votare', preciza Prefectura Bucureşti. Duminică au loc alegerile locale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel