Cursurile din toate școlile Capitalei au fost suspendate, luni și marți

viscol
viscol

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Capitală, luni şi marţi, pentru degajarea căilor de acces, nefiind alte probleme.

"În urma informaţiilor primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti şi a condiţiilor dificile de acces către unităţile de învăţământ, conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor pentru zilele de 6 şi 7 februarie 2012 în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Municipiul Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei remis, luni.

"Am luat această decizie după ce am discutat cu ISU Bucureşti. Accesul în şcoli se face cu dificultate, aşa că elevii care învaţă luni după-amiază nu vor mai veni la cursuri, iar mâine toată ziua vor rămâne acasă toţi şcolarii", a declarat Cristian Alexandrescu, inspectorul general școlar.

Ministerul Educaţiei a anunţat că luni sunt suspendate cursurile în 2.667 de unităţi de învăţământ, în judeţele Vrancea, Olt şi Ialomiţa sunt închise toate şcolile, iar în Iaşi, Botoşani şi Galaţi sunt închise toate şcolile din mediul rural.

Citește și:

Sunt răi sau idioți? Au uitat să anunțe copiii că școlile sunt închise în București

Luni, 2667 de şcoli sunt închise în toată ţara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel