Cursuri suspendate și în alte unități de învățământ din București

Alexandru Ichim / 27 ian 2020 / 19:07 Salveaza PDF Comentarii

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a anunțat că și alte instituții de învățământ își suspendă activitatea, începând de marți. 

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (IŞMB) a anunţat luni că şi la alte unităţi de învăţământ din Capitală vor fi suspendate parţial cursurile, din cauza gripei, începând de marţi, scrie Agerpres. 

Potrivit IŞMB, următoarele unităţi de învăţământ vor avea suspendate cursurile începând de marţi până pe 30 ianuarie din cauza gripei: Şcoala Generală 66 din Sectorul 2 - la trei clase, Şcoala 195 din Sectorul 3 - o clasă, Grădiniţa 272 din Sectorul 6 - grupa mijlocie, Şcoala Generală 279 - o clasă, Grădiniţa 218 - grupa mare, Grădiniţa 209 - grupa mică, Şcoala Generală Sfântul Andrei - patru clase.

Unități în care au fost deja suspendate cursurile

 

IŞMB a anunţat luni dimineaţă că se suspendă parţial cursurile pentru trei zile din cauza gripei începând din această zi la: Şcoala 195 din Sectorul 3 - la 6 clase; Grădiniţa Luminiţa din Sectorul 2 - la o grupă; Şcoala 56, Sector 2, - la o clasă; Şcoala 45 din Sectorul 1 - la 5 clase, iar Grădiniţa 97 din Sectorul 1 - grupa mijlocie.

Totodată, la Liceul "Ady Endre", grădiniţa suspendă cursurile la grupa mică pe o perioadă de trei zile.

Şi la Şcoala 117 din Sectorul 6 elevii unei clase vor sta acasă timp de trei zile.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28