Cursuri online pentru medici

cursuri pentru medici
cursuri pentru medici

PaginaMedicala.ro, în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Grigore T. Popa" din Iaşi, lansează cursuri de Educaţie Medicală Continuă (EMC) online, ce pot fi accesate la adresa PaginaMedicala.ro/cursuri-emc/.

Cursurile se adresează medicilor de specialităţi medicale variate care doresc să înveţe şi să se perfecţioneze în domenii de interes, urmând un program flexibil, care pune preţ pe timpul acestora, informează Agerpres.

Creditarea se realizează prin promovarea testului final, în urma căruia va fi eliberat certificatul de absolvire a cursului, cu numărul aferent de credite.

Proiectul se desfăşoară cu sprijinul UMF "Grigore T. Popa" din Iaşi, în calitate de furnizor de educaţie medicală continuă.

"Medicina este o profesie în care trebuie să înveţi tot timpul. Educaţia Medicală Continuă este o cerinţă extrem de necesară pentru pregătirea medicului şi pentru siguranţa pacientului. Consider că în cadrul educaţiei medicale continue trebuie folosite toate metodele, însă numai acolo unde se pretează. Proiectul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Gr.T. Popa" Iaşi cu PaginaMedicala.ro se înscrie în această direcţie de încurajare a educaţiei medicale online", a declarat prof. dr. Vasile Astărăstoae, rectorul UMF "Grigore T. Popa" din Iaşi, preşedintele Colegiului Medicilor din România.

Cursurile sunt uşor de parcurs şi structurate în conformitate cu nevoile medicilor. Pentru a putea avea acces la acest program educaţional, medicii interesaţi trebuie să urmeze trei paşi simpli: să utilizeze un calculator conectat la internet, să-şi creeze cont în PaginaMedicala.ro şi să achiziţioneze cursul de interes din lista existentă în site.

Primele cursuri disponibile pentru medici sunt: "Poliartrita Reumatoidă - diagnostic şi tratament biologic" şi "Tratamentul actual al fibrilaţiei atriale", fiecăruia dintre acestea fiindu-i alocate 6 credite EMC.

Cursurile se adresează medicilor din specialităţi precum reumatologia, cardiologia, medicina internă, medicina de familie, dar şi medicilor specializaţi în alte ramuri ale medicinei care au în evidenţă pacienţi cu fibrilaţie atrială şi poliartrită reumatoidă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel