Cursa Blue Air spre Madrid, amânată din nou. Ce se întâmplă cu pasagerii afectați

foto Pixabay
foto Pixabay

Cursa Blue Air spre Madrid a fost amânată, din nou, pentru duminică la ora 15:00.

Cursa Blue Air spre Madrid a fost amânată, din nou, pentru duminică la ora 15:00, în condiţiile în care aeroportul din capitala Spaniei a rămas închis din cauza condiţiilor meteorologice, au anunţat reprezentanţii operatorului aerian, citează Agerpres.

Iniţial, zborul din Bucureşti spre Madrid trebuia să aibă loc vineri seara, dar ninsorile înregistrate în Spania în ultimele zile au afectat traficul aerian, iar operatorul aerian Blue Air a fost nevoit să amâne această cursă pentru sâmbătă la ora 20:30. După noaptea de vineri spre sâmbătă, petrecută de către pasagerii zborului Bucureşti-Madrid pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, operatorul aerian a asigurat cazarea la hotel, în Bucureşti, pentru pasagerii afectaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Potrivit reprezentanţilor Blue Air, aeroportul din Madrid rămâne închis până duminică, la ora locală 14:00 (12:00 UTC). Sunt afectați circa 170 de pasageri, relatează Digi24. Amintim că Agenţia Meteorologică spaniolă  a emis pentru vineri şi sâmbătă un Cod roşu de ninsori în comunităţile Madrid şi Castilla la Mancha.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel