Curățenia de Paște. Cât costă ca o firmă profesionistă să îți facă casa lună

Curățenia de Paște. Cât costă ca o firmă profesionistă să îți facă casa lună / Foto: Pixabay, de Simon Kadula
Curățenia de Paște. Cât costă ca o firmă profesionistă să îți facă casa lună / Foto: Pixabay, de Simon Kadula

Dacă nu aveți timp de curățenia de Paște puteți apela la o firmă profesionistă.

Sunt zile numărate până la Paște, iar gospodinele au început deja curățenia de primăvară. Este momentul în care românii își fac casele lună, le organizează, curăță curțile, fac curățenie în grădină și dau copacii cu var. Totuși, nu toți au timp să facă o curățenia ca la carte, iar în acest caz românii pot apela la o firmă profesionistă. Angajații acesteia vor face toată treaba în locul lor.

Cât costă curățenia de Paște cu o firmă profesionistă

Preţurile pentru o curăţenie generală pleacă de la 10 lei pe metru pătrat. pentru un apartament cu 2 camere, baie și bucătărie curățenia durează aproximativ 4 ore. Cei care vor să aibă curat lună în casă până de Paşte şi-au făcut programare la firmele de curăţenie încă de acum două luni. Pentru un apartament de 50 mp preţurile ajung şi la 5-700 de lei, cu soluţiile de curăţenie incluse, relatează Pro Tv.

„Dacă un client nu a făcut curat de șase luni de zile, înseamnă că noi găsim dezastru. Dacă are o curăţenie lunară de întreţinere, asta înseamnă că noi petrecem mai puţin timp şi atunci prețul este mai mic. Deci contează cât de îngrijit este apartamentul.”, a explicat reprezentantul unei firme de curăţenie.

Ce servicii caută majoritatea românilor

Cei care solicită o curățenie în toată casa sunt mai puțini, spun reprezentanții firmelor profesioniste. Majoritatea românilor apelează la ei atunci când au obiecte greu de curățat, precum ar fi canapele, covoare sau geamuri.

„Oferim şi servicii standard pentru un singur tip de produs - geamuri, canapele curăţate prin injectie-extracție, covoare, scaune tapiţate. O canapea de trei locuri ar fi undeva la 150 de lei dacă nu are pete. Dacă are pete, se tarifează suplimentar.”, a spus reprezentantul altei firme de curăţenie.

Pentru cei care nu reuşesc să îşi pună ordine printre obiecte, există inclusiv servicii de organizare, oferite de oameni specializați în acest tip de activitate. Fie că e vorba de haine, alimente, sau obiecte de uz casnic, angajații firmelor le organizează cu atenție, astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu și să fie ușor de folosit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel