CUPA MONDIALĂ 2014: STEPHEN HAWKING a găsit formula secretă pentru Anglia

STEPHEN HAWKING spune că a descoperit "formula câştigătoare" care ar putea ajuta echipa naţională de fotbal a Angliei să triumfe la CUPA MONDIALĂ din Brazilia.

STEPHEN HAWKING. Savantul britanic, renumit pentru teoriile sale din domeniul astrofizicii, a fost angajat de o companie de pariuri pentru a analiza datele statistice de la toate ediţiile CUPA MONDIALE la care Anglia s-a calificat după ce a câştigat acest trofeu în 1966. Compania britanică l-a contactat pe STEPHEN HAWKING, în speranţa că acesta va descoperi formula câştigătoare, potrivit huffingtonpost.com..

Naţionala antrenată de Roy Hodgson are cele mai bune şanse de a triumfa în Brazilia dacă va evita temperaturile ridicate, va adopta agresivul sistem de joc 4-3-3 şi va purta un echipament roşu, spune STEPHEN HAWKING.

Citește și: CUPA MONDIALĂ 2014: Bloomberg a desemnat câștigătoarea

STEPHEN HAWKING. Cu toate acestea, savantul spune că nu va paria pe Anglia în ceea ce priveşte echipa câştigătoare din Brazilia şi consideră că ţara gazdă va câştiga turneul: "Ar fi o naivitate să treci cu vederea echipa Braziliei. Ţările gazdă au câştigat 30% din CUPA MONDIALE".

STEPHEN HAWKING. Savantul britanic a utilizat principii ştiinţifice pentru a alcătui două formule de calcul. Prima dintre ele, care ţine cont de mai multe variabile, descrie probabilitatea ca Anglia să câştige un meci, iar cea de-a doua vizează şansele pe care Anglia le are în cazul meciurilor care se vor încheia prin executarea loviturilor de la 11 metri.

"Încă din zorii civilizaţiei, oamenii nu au fost mulţumiţi de ideea potrivit căreia evenimentele sunt chestiuni fără legătură între ele şi inexplicabile", a declarat Stephen Hawking într-o conferinţă de presă organizată la Londra. "Ei au dorit mereu să înţeleagă acea ordine care stă la baza lumii. CUPA MONDIALĂ nu face excepţie", a adăugat savantul.

Citește și: BRAZUCA FINAL RIO - FIFA a divulgat imagini cu MINGEA FINALEI de la CUPA MONDIALĂ 2014

STEPHEN HAWKING spune că Anglia ar trebui să folosească un echipament roşu în Brazilia pentru a-şi mări şansa de a câştiga competiţia şi să adopte sistemul de joc 4-3-3 în locul sistemului 4-4-2.

"Psihologii din Germania au descoperit că roşul ajută echipele să aibă mai multă încredere şi să fie percepute ca fiind mai agresive şi dominante. În mod similar, sistemul 4-3-3 are un aspect pozitiv mai pregnant, aşadar echipa va avea de câştigat din motive psihologice similare. Iar şansele noastre (ale echipei Angliei, n.r.) de a câştiga cresc cu 33% dacă meciul începe la ora locală 15.00", a adăugat astrofizicianul.

STEPHEN HAWKING. Referindu-se la loviturile de la 11 metri, Stephen Hawking consideră că secretul va consta în viteză şi că jucătorii care execută acele lovituri de departajare vor avea nevoie să facă cel puţin trei paşi înainte de a lovi mingea.

Citește și: TELEVIZĂRILE meciurilor de la CUPA MONDIALĂ 2014 în România

"Viteza nu va însemna însă nimic fără plasament. Dacă aş fi putut să-i şoptesc acest lucru lui Chris Waddle la ureche, înainte de a trimite mingea pe orbită, în 1990! Trageţi la poartă mai degrabă cu latul piciorului decât cu şiretul şi veţi avea şanse cu 10 procente mai mari de a înscrie", a adăugat renumitul astrofizician.

STEPHEN HAWKING, renumit şi pentru umorul său, spune că i-a fost mult mai greu să găsească un sens jocului de fotbal decât să explice misterele Universului: "E un joc extrem de complicat. De fapt, în comparaţie cu fotbalul, cred că fizica cuantică este relativ simplă".

Citește și: Campionatul Mondial 2014: Loturile tuturor echipelor naționale calificate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel