BRAZUCA FINAL RIO - FIFA a divulgat imagini cu MINGEA FINALEI de la CUPA MONDIALĂ 2014

Federația Internațională de Fotbal a divulgat imagini cu BRAZUCA FINAL RIO, mingea care va fi utilizată în cadrul FINALEI de la CUPA MONDIALĂ 2014 DIN BRAZILIA, programată în data de 13 iulie, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Este vorba de o variantă stilizată a balonului oficial al CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL 2014, cu care se vor disputa celelalte 63 de partide din BRAZILIA.

Citește și: TELEVIZĂRILE meciurilor de la CUPA MONDIALĂ 2014 în România

BRAZUCA a fost lansată în decembrie 2013 și a început să fie utilizată luna această de cele 32 de selecționatel care și-au început pregătirile pentru CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014, din BRAZILIA.

Designul BRAZUCA FINAL RIO este similar cu cel al mingii oficiale de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014, însă, în locul liniilor în patru culori (negru, verde, albastru și portocaliu), balonul finalei are doar trei linii, albastrul și portocaliul fiind înlocuite cu auriul, ca simbol al trofeului rezervat viitoarei campioane mondiale, transmite Agerpres.

Vezi și: Campionatul Mondial 2014: Cine va juca și va câștiga finala. Predicția celei mai mari bănci de investiții din lume

FIFA a precizat că Adidas, producătorul mingii oficiale, a distribuit BRAZUCA celor 32 de echipe calificate la CUPA MONDIALĂ 2014 DIN BRAZILIA, pentru ca toate competitoarele să se poată familiariza cu balonul.

Potrivit Federației Internaționale de Fotbal, atât mingea oficială a CM 2014, cât și BRAZUCA FINAL RIO, au fost supuse unor "procese cuprinzătoare de control, timp de doi ani și jumătate, la care au participat peste 600 dintre cei mai bun fotbaliști ai planetei și 30 de echipe din 10 țări și 3 continente".

Vezi și: Campionatul Mondial 2014: Componența grupelor și programul complet al meciurilor


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel