Cupa Challenge, volei: Ştiinţa Bacău-Azerrail Baku, ''setul de aur''

Ştiinţa Bacău s-a calificat în optimile Cupei Challenge la volei feminin, marţi, după ce s-a impus cu 15-13 în ''setul de aur'', în faţa echipei azere Azerrail Baku.

Ştiinţa Bacău s-a calificat în optimile Cupei Challenge la volei feminin, marţi, după ce s-a impus cu 15-13 în setul de aur, deşi echipa azeră Azerrail Baku a învins cu scorul de 3-0 (25-23, 27-25, 25-15), marţi, la Baku, în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale competiţiei.

Ştiinţa, deţinătoarea Cupei României, câştigase cu 3-1 meciul tur, dar vicecampioana Azerbaidjanului a reuşit să se impună la limită în primele două seturi, cu 25-23 şi 27-25, câştigându-l clar pe al treilea, cu 25-15. În setul de aur, formaţia azeră a condus cu 12-10, dar Ştiinţa a reuşit patru puncte consecutive, Azerrail s-a apropiat la 13-14, însă formaţia antrenată de Florin Grapă a izbutit să obţină punctul victoriei, după o oră şi 46 de minute de joc.

Cele mai bune de la Ştiinţa au fost Denisa Rogojinaru, cu 14 puncte, şi Ana Cristina Cazacu, 12 puncte. De la gazde s-au remarcat Katerina JIdkova, 23 puncte, Svitlana Dorsman, 11 puncte. Meciul a fost arbitrat de grecoaica Theodora Kyriopoulou şi de bosniacul Milan Nikolic.

În optimi, Ştiinţa va înfrunta învingătoarea dintre Mladost Zagreb (Croaţia) şi Sm'AESCH Pfeffingen (Elveţia). Mladost a câştigat cu 3-1 în deplasare în primul meci.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel