Cunoscut jurnalist PRO TV, suspect pentru un act sexual cu un minor - Update

Marius Buga  Foto: Facebook
Marius Buga Foto: Facebook

Unul dintre cei mai cunoscuți corespondenți județeni de la Pro TV este cercetat penal pentru act sexual cu un minor.

Update

Corespondentul Pro TV Marius Buga, suspectat de procurori de întreținerea de acte sexuale cu minori (băieți), a fost reținut miercuri, transmite România TV.

Știrea inițială

Jurnalistul Marius Buga (42 de ani), corespondentul Pro TV în Dâmbovița este cercetat de procurori într-un dosar ce vizează acte sexuale cu un minor. Acesta a fost adus marți, 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru audieri.

Potrivit unui comunicat remis de Poliția Dâmbovița, dosarul a fost deschis pentru abuz sexual asupra unui minor. Deocamdată, anchetatorii nu au luat nicio măsură preventivă în cazul jurnalistului, acesta  având  calitatea de suspect ăn acest dosar.

Comunicatul Poliției Dâmbovița precizează doar că un bărbat este cercetat pentru act sexual cu minor: „La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 și 4 lit. e din Codul Penal. Facem mențiunea că, la acest moment al anchetei, nu pot fi făcute alte precizări, urmând ca imediat ce stadiul cercetărilor va permite să fie emis un comunicat”.

Victima este un băiat de 16 ani, aflat în plasament la un centru de copii. Acesta era audiat la Poliția Târgoviște într-o altă speță, numai că pe parcursul audierilor, băiatul le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga.

Pro TV a transmis un punct de vedere cu privire la situația corespondentului de Dîmbovița.

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie, condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel