Cumul de infracțiuni pentru un șofer din Galați. Ce alcoolemie avea când a fost depistat

Un tânăr din Galaţi a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă, după ce a fost prins la volanul unei maşini cu o alcoolemie de 2,01 g/l alcool pur în sânge şi cu permisul anulat, se arată într-o informare transmisă, sâmbătă, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Update:

Judecătoria Galați l-a pus în libertate sub control judiciar pe inculpat. Magistrații au considerat că bărbatul nu prezintă pericol public.

Știrea inițială

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au oprit în trafic, pe o stradă din Galaţi, un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat, de 27 ani, din localitate. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat alcoolscopic. În urma prelevării de mostre biologice, analizele de laborator au relevat o alcoolemie de 2,01 g/l alcool pur în sânge.

Mai mult, fiind verificat în bazele de date ale poliţiei, s-a constatat că acesta are permisul de conducere anulat, pentru comiterea altor infracţiuni la regimul rutier. Bărbatul, care este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel