EXCLUSIV  Cumpărare locuințe. Alexandru Manea: Nu se mai încadrează. Mulţi au renunţat

Capcana care tine Romania in loc
Capcana care tine Romania in loc

Când vine vorba despre cumpărarea unei locuinţe, o mare parte dintre clienţi o reprezintă segmentul tinerilor. 

Tinerii reprezintă o mare parte din numărul celor care îşi cumpără sau îşi închiriază o locuinţă. Vorbim despre un segment foarte important care, din păcate, nu întotdeauna dispune şi de un buget pe măsura dorinţelor şi a aşteptărilor atunci când vine vorba despre cumpărarea unui apartament sau a unei case. Atunci intervin agenţii imobiliari, care au rolul de a pune în concordanţă oferta de pe piaţă cu suma de care dispun doritorii. Despre acest lucru a vorbit, în cadrul emisiunii "Jungla urbană" de la DC News, Alexandru Manea, fondator al companiei ANG Holding.

"Dacă ne referim la anul trecut, preţurile la vânzare au fost mai mari faţă de anul acesta. În 2018, în ultimile luni, am observat o încetinire a ritmului de creştere, datorită ROBOR-ului şi cursului Euro, care cresc în fiecare zi, iar oamenii au riscul prea mare de îndatorare la bănci şi nu se mai încadrează. Sunt mulţi cumpărători care au renunţat, iar alţii care nu se mai încadrează la apartament cu 2 camere în Dristor ci se încadrează la 2 camere, 55.000 de euro, tot acolo. 

Procedura e foarte simplă: avem în portofoliu toate proprietăţile din Bucureşti de la garsoniere cu 30.000 de euro şi până la proprietăţi de lux de 2 milioane de euro. Acoperim toată gama, inclusiv Prima casă, unde majoritatea vin cu bugete între 35.000 şi 80.000 de euro", a explicat Alexandru Manea.

Urmăreşte declaraţiile lui Alexandru Manea, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel