Cumpănașu: Sunt ferm convins că Alexandra este în viață! Cum motivează el

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat, marți seara, că el nu crede că nepoata sa a fost omorâtă.

Cumpănașu susține că Alexandra este victimă a traficului de minore. Întrebat de Mihai Gâdea, în cadrul interviului pe care i l-a oferit, dacă el crede că nepoata sa este moartă, Cumpănașu a spus:

”Nu cred. În acest moment, eu sunt ferm convins că Alexandra este în viață.” El a mai fost întrebat și dacă vărul său (tatăl fetei) și soția acestuia (mama Alexandrei) cred același lucru, Cumpănașu a răspuns afirmativ: ”Da. Se întrebau cum să facă să o înmormânteze. Nu. Nu există cadavru, nu există nimic. Nici dacă îmi aduc probele aceleaq din butoi... e o glumă proastă. Să vedem și noi resturile de acolo. familia nu l-e-a văzut”, a declarat el.

El a explicat și de nu crede că nepoata sa este în viața:

”Nu avem niciun element fundamental cu excepția declarațiilor lor care să ne arate că ea a fost omorâtă. Nu e o urmă de sânge. Au apărut indicii după ce a fost arestat, care au fost predate poliției. Deci, avem trei indicii, facebook-ul și cele două telefoane, care nu au fost verificate. Eu nu am cum să cred că nu este în viață. Poliția și cu Parchetul nu au verificat indiciile astea, care vorbesc despe crimă organizată, despre plasarea ei. Ăla de pe Facebook spune 'nu pot să vorbesc mai mult, că o să pățesc și eu nu știu ce' și își închide Facebook-ul”, a explicat Alexandru Cumpănașu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel