Cumpănașu: Încep o luptă urâtă! TELVERDE pentru liceenii amenințați de interlopi

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a anunțat, vineri seara, înființarea unei linii TelVerde pentru liceenii care se simt ameninați.

Alexandru Cumpănașu a anunțat intenția sa de a pune la dispoziția elevilor care se simt amenințați o linie telefonică:

Voi înființa un TEL VERDE unde vor putea să sune toți cei care au informații despre acest caz (cazul Caracal - n.r.), dar nu numai despre acesta, ci despre toate cazurile în care în licee elevii sunt amenințați de interlopi. Și spun că voi începe un război urât de tot, măcar atăta să putem face”, a spus Alexandru Cumpănașu la B1Tv, vineri seara.

”La acel număr pot să sune elevi, părinți, oricine știe și are informații că se încearcă recrutarea fetelor sau că se încearcă atacarea copiilor. Dacă nu curățăm liceele, nu va fi bine. O să o facem privat. Printr-un ONG, privat. Acest TELVERDE va fi cu ajutorul televiziunilor și spun eu că vom găsi mai mulți infractori decât oamenii legii”, a mai spus Cumpănașu.

El a postat și pe Facebook informații despre această linie telefonică: ”Săptămâna viitoare vom lansa și o linie telefonică gratuită la care cei care au informații despre Alexandra să sune, dar și ORICE persoană care are informații despre orice tânăr (fată sau băiat) harțuit de clanuri interlope, victimă a agresiunilor acestora sau a încercărilor de racolare în licee pt. prostituție de catre interlopi. A venit momentul să avem CURAJ. Linia telefonica se va chema: HELPLINE FOR LIFE: APEL PENTRU VIAȚĂ!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel