Urmărește emisiunea live


Cumpănașu, document: Polițiștii au verificat casa lui Dincă ÎNAINTE să anunțe procurorii și nu au găsit NIMIC

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a publicat un document bombă în cazul Caracal.

Unchiul Alexandrei a arătat că polițiștii au verificat casa lui Gheorghe Dincă, înainte de perchizițiile de la ora 06.00. Ei nu au găsit nimic la respectivele verificări. Alexandru Cumpănașu a spus că nu poate dezvălui ce instituție a statului a dat acest document.

”Va rog sa cititi mai jos un pasaj din un raport oficial intocmit despre actiunea politistilor si procurorilor. Timp de 2 saptamani politistii au sustinut pe surse si prin sindicate ca nu au salvat-o pe Alexandra pentru ca i-au oprit procurorii”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

În documentul prezentat de Alexandru Cumpănașu se arată că: "...întrucât lucrătorii de poliție ce au verificat locuința lui Dincă Gheorghe, nu au identificat indicii de săvârșire a unei infracțiuni flagrante în derulare, au prezentat speța procurorului Popescu Cristian Ovidiu și Prim Procurorului Zavioanu Cătălin Alexandru, procurorului Vasilescu Liviu de la DIICOT precum și conducerii poliției Municipiului Caracal precum și reprezentanților IPJ OLT, CARE, DE COMUN ACORD, au decis că percheziția domiciliară să fie efectuată îndepând cu ora 06.00"

(w670)

Alexandru Cumpănașu a mai făcut un comentariu vizavi de acest document despre care spune că este unul oficial:

”Voi reveni cu alte pasaje. Nu mai am puterea sa injur, sa ma revolt. Dar va spun atat: TOTI ASTIA VOR AJUNGE IN PUSCARIE. Pai cum dracu nu era infractiune flagranta cand aveau dovada de la 112 ca fetita asta minunata declarase ca este violata, batuta, legata, rapita!!!!!. Asa ca DE COMUN ACORD cu tot poporul roman am hotarat sa nu ma las pana nu intra toti acestia in puscarie. MOR CU VOI DE GAT!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel