EXCLUSIV  Cumpănaşu, candidat la prezidenţiale. Vicepreşedinţi CNMR, reacţii neaşteptate la întrebarea DC News

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

DC News a vrut să afle părerea mai multor reprezentanţi ai unor organizaţii care fac parte din CNMR, după anunţul candidaturii lui Alexandru Cumpănaşu la alegerile prezidenţiale, cel care ocupă funcţia de preşedinte al Coaliţiei naţionale pentru modernizare a României. 

Contactată de DC News pentru a afla ce părere are despre candidatura la alegerile prezidenţiale a lui Alexandru Cumpănaşu, Mihaela Olaru, vicepreședinte CNMR din partea Asociației „Viața fără Violență", nu a vrut să comenteze acest subiect.

"Nu aş vrea să răspund la această întrebare, nu vă supăraţi. Aici aş vrea să nu vorbesc nimic în momentul acesta pentru că trebuie să mă lămuresc eu de multe lucruri înainte să am un punct de vedere despre acest subiect.", a spus Mihaiela Olaru, vicepreședinte CNMR din partea Asociației „Viața fără Violență".

Nici colegul său, Romeo Manea, vicepreședinte din partea Federaţia Sindicală a Veterinarilor din România, nu a vrut să comenteze acest subiect. 

Consorțiul Universitaria anunță retragerea din Coaliția pentru Modernizarea României

Potrivit unui comunicat transmis, luni, Consorțiul Universitaria anunță retragerea din Coaliția pentru Modernizarea României, condusă de Alexandru Cumpănașu.

„Consorțiul Universitaria nu colaborează cu Coaliția Națională pentru Modernizarea României. Astfel, universitățile membre ale Consorțiului, Universitatea din București, Universitatea „Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timișoara, Academia de Studii Economice din București și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iași, anunță retragerea din CNMR", se arată în comunicatul citat.

Alexandru Cumpănașu a anunțat, joi pe Facebook, intenția de a candida la alegerile prezidențiale din luna noiembrie, făcând un apel la oameni să dea semnăturile necesare în acest sens.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Întrebări pentru "oamenii lui Alexandru Cumpănașu". Controversă cu CNMR după candidatura la prezidențiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel