Cumpănașu acuză: COPIII LUI DINCĂ, IMPLICAȚI. Ce A DISPĂRUT din dosarul „Caracal”

Detalii halucinante din cazul „Caracal”, la aproape un an de la izbucnirea scandalului. A mai dispărut ceva de la dosar, iar Cumpănașu acuză că Daniela și Daniel, copiii lui Gheorghe Dincă, ar fi implicați.

Alexandru Cumpănașu a transmis printr-o postare pe pagina personală de Facebook că, în urma ultimelor audieri solicitate de el, a aflat o informație care răstoarnă totul în cazul Alexandrei Măceșanu. 

„Dovada implicării copiilor lui Dincă în cazul Caracal”, așa a început Cumpănașu mesajul. În continuare, Alexandru Cumpănașu a anunțat că au dispărut de la dosar declarațiile Danielei și ale lui Daniel Dincă.

Ce apărea în declarațiile dispărute

În acele declarații de la dosar, copiii lui Dincă confirmau faptul că, în ziua răpirii Alexandrei Măceșanu, au venit de la Arad și au trecut prin fața casei tatălui lor, fără să oprească.

„Au apucat să vadă din mașina aflată în mers pe Risipiceanu cum intră la Dincă în casă. Mai precizau aceștia că se duceau la Dăbuleni după nuci, tocmai de la Arad, pe un traseu care nu avea nicio legătură cu casa tatălui lor. Este incalificabil așa ceva”, a mai scris Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei a precizat că, „acum 10 zile, am reluat cercetările în acest sens depunând solicitare la DIICOT pentru a ne comunica stadiul cercetărilor privind familia Dincă și alte persoane implicate în traficul de persoane și proxenetism din Caracal... La dosarul oficial există mai multe declarații scrise de martori care confirmă traficul de persoane al familiei Dincă și proxenetism! Inclusiv cu fete din zona Caracal”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel