Cum va arăta Cazinoul Constanța după restaurare

Cazinoul din Constanta, unul dintre cele mai importante obiective turistice din România, în stil Art Nouveau, va fi consolidat si restaurat: Guvernul României a reaprobat indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea și restaurarea Cazinoului din Constanța, în şedinţa de azi, 8 mai a.c.

Durata estimativă pentru realizarea proiectului este de 30 de luni (3 luni etapa de proiectare și 27 de luni cea de execuție). Lucrările, în urma cărora Cazinoul va putea redeveni un centru cultural și de divertisment de anvergură internațională, cu o sală multifuncțională de 200 de locuri și de o sală de festivități de 150 de locuri. vor fi realizate de MDRAP, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), iar valoarea totală estimată a investiţiei este de 111.553.449,35 lei (cu TVA).

(w670)

“Ne-am luat astăzi angajamentul ca acest obiectiv emblematic al României să fie reabilitat și am convingerea că vom reuși să ducem la bun sfârșit și acest proiect extrem de așteptat de către toți românii”, a declarat viceprim-ministrul Vasile Daniel Suciu. 

Vezi și: Cazinoul din Constanța va fi consolidat și restaurat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel