Cum va acționa Diaconu în PE, dacă va fi votat: Prefer să-mi pun votul pe ce vreau eu

Mircea Diaconu, unul dintre candidații independenți la alegerle europarlamentare, a explicat, vineri seară, la DC News Live, cum va acționa în Parlamentul European.

Întrebat cum crede că va putea susține propriile soluții în Parlamentul European, având în vedere că independenții sunt dezavantajați ca inițiator de legi, Mircea Diaconu a explicat: "Am făcut parte din Parlamentul României și am fost într-un grup politic și am genul acesta de experiență. Și dacă ești în afară unui grup politic și dacă ești într-un grup politic ești doar un cot. Și într-un grup politic, oricare ar fi el, subiectele nu vin de la un om, ci vin pe cale ierarhică de la o capitală europeană, probabil.

Vin și trebuie să le pui în practică. Ești un pion, ești o curea de transmisie. Ori prefer, chiar dacă limita mea este mai mică ca independent, să fie votul la mine și să-l pun pe ce vreau eu sau ce cred eu dintre proiectele care vin de la marile partide, de la grupurile politice, să-l pun exact acolo unde cred eu că este necesar pentru țara mea. Asta e tot. Și atunci eu îl dețin și îl controlez, altfel nu îl am, nu-i al meu", a răspuns Mircea Diaconu.

Citește și Ce spune Diaconu că va face dacă pierde alegerile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel