Ce spune Diaconu că va face dacă pierde alegerile

mircea-diaconu
mircea-diaconu

Candidatul la europarlamentare Mircea Diaconu exclude o întoarcere în PNL și spune că va ieși din viața politică dacă nu ajunge la Strasbourg în urma scrutinului din 25 mai.

Mircea Diaconu a declarat, într-un interviu acordat DC News, răspunzând întrebării unui cititor, că nu există varianta revenirii sale în PNL.

"Nu, și-i spun și dânsei (cititoarei DC News - n.r), care-i tânără, că detest până la enervare mecanica după care luăm votul în anumite condiții, ca un fel de contract, ne ducem în parlament, aici sau acolo, și facem ce vreo noi: ne mutăm la alt partid, modificăm ceva... asta nu se face. E un contract invizibil între mine și cei care m-au susținut, eu așa am început această poveste. Este rușinos, este furt la drumul mare", a declarat Diaconu.

Întrebat ce va face a doua zi după alegerile europarlamentare dacă rezultatele arată că românii nu l-au trimis în PE, Diaconu a răspuns:

"Mănânc. Nu știu... Ce fac de-o viață. Îmi văd de treburile mele. Eu n-am plecat de la Nottara niciodată, că asta a fost și acuza Agenției, a tuturor".

"Înapoi în politică, nu?", a fost întrebat actorul. "Nu!", a răspuns tranșant Diaconu.

Diaconu, despre o situație cumplită. "Mă isterizează. E un blocaj periculos"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel