EXCLUSIV  Cum sunt umilite persoanele cu handicap de Guvernul PNL. ”Mai e o săptămână până la Crăciun... De ce persoanele cu handicap sunt călcate în picioare?”

Sunt probleme majore în ceea ce priveşte plăţile sociale. Asta reiese dintr-o sesizare primită pe adresa redacţiei, de la o persoană care ne transmite că plata indemnizaţiei pentru handicap se face cu mari întârzieri.

Problema este una serioasă, mai ales că mai sunt câteva zile până la Crăciun. Iată, mai jos, scrisoarea primită la redacţie. 

"Bună ziua,

Vă scriu să vă semnalez un nou abuz a lui CÎȚU. Ministrul de finanţe este prea ocupat cu împărțirea ciolanului pentru a se mai gândi și la persoanele cu handicap. Luna trecută, IPH (indemnizația de handicap)/octombrie 2020, valoare 1348 RON, nu a intrat deloc. Banii au intrat abia pe 3 Decembrie 2020.

Luna aceasta, IPH/noiembrie 2020 nu a intrat încă, deși mai este o săptămână până la Crăciun. De ce persoanele cu handicap sunt umilite și călcate in picioare? De ce nu se amână plata salariilor exorbitante ale judecătorilor, procurorilor și ale bugetarilor? Va rog frumos să-l întrebați pe CÎȚU?", ne-a transmis Ioan, din Arad. 

DC NEWS a făcut deja o solicitare către Ministerul Finanţelor Publice, dar şi către Ministerul Muncii pentru lămuriri pe această problemă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel