Cum se va numi noul post de televiziune al lui Prigoană

Încă o întrebare pe care ți-ai pus-o și-a găsit răspunsul: de ce a fost ținută vizita lui Băsescu la secret, până în ultimele secunde? Fiindcă a fost organizată de George Maior, șeful SRI. Așa sunt vizitele organizate de serviciile secrete. Și anume, secrete.

 Hotnews anunță un conflict între Dragnea și Ponta pentru alegerile de la PSD București. ”Nemulțumirile la adresa lui Dragnea se înmulțesc”, ăsta e titlul articolului. Vrabia mălai visează, am putea face rezumatul, în trei cuvinte, dacă ne gândim din perspectiva ziarului cotrocenist Hotnews. Sau cioara, din perspectiva organizației politice care este.

Când îți spuneam că Gândul a terminat tot ce era de scris, nu mă credeai. Nu mai există niciun articol despre un câine cu urechi imense, un pește care își înghite coada sau o femeie cu branhii pe care să nu le fi tradus deja masteranzii, din Sunday Mail. Așa că au inventat citarea propriilor articole, cu titlu schimbat. Au început cu ceva despre lichefierea morților (brrr, Popescule, asta cred că ți-a plăcut, e horror și SF, totodată), publicată în 2010 și reluată acum 2 săptămâni. Buuun. Trecuse, totuși, aproape un an. Astăzi, în deschidere, își reiau articolul cu Muzeul Antipa, de acum 2 săptămâni, minunându-se ce frumos e renovat. Să nu mă-nțelegi greșit: ce e frumos și cititorului, care e Dumnezeul presei, îi place. Dar, pe vremuri, Adevărul lui Popescu și Tinu  n-ar fi căzut pe spate fiindcă l-au lăsat cei de la Antipa să fotografieze ”în exclusivitate” dioramele. Ar fi întrebat și cât costă și dacă, nu cumva, cu zecile de milioane nu s-ar fi făcut două muzee, în Germania.

 Cât despre CT Popescu, are logică, dar e strâmbă. Nemulțumit de public, ca Băsescu de electorat, iată ce scrie:” Pe site-ul de faţă, al ziarului Gândul, transmisia live a comemorării lui 11 Septembrie 2001 de la New York a făcut 1.235 de afişări, iar articolul "Ce şofer trebuie să fii ca să-ţi parchezi aşa maşina" a adunat 23.442 de afişări”. Da și? Poate oamenii s-au uitat la televizor, cum o și dovedesc audiențele. De ce să uite la transmisia Gândul, când stăteau acasă, nu la serviciu, unde n-au încotro: ori net, ori nimic? Chestia cu șofatul, în schimb, era un articol fără concurență. Mai bine comenta ceva tenis, acolo nu are concurență.

Ai idee de ce trage de bani Silviu Prigoană, la Testul Bogăției? Fiindcă a cam rămas fără. Prigoană jr. tocmai ce a avut un succes, în televiziune, similar cu cel din deputăție: CNA a retras licența postului România ta. Nu-i nimic, face alta, cu un nume ușor schimbat, care ar merge de minune și ca slogan pentru întreg partidul prigonesc: România, pa.

Brancu a anunțat în propria emisiune că Mihai Constantinescu s-a căsătorit în secret. O fi fost tot un aranjament al lui Maior, de la SRI, ca vizita în SUA. Ce mă miră e că, ieri, Can Can îi cânta prohodul, fiindcă știe că e cardiac și la văzut că fumează și mănâncă la fast-food. Doamne ferește, să fie sănătos, ce mă miră e că nu s-au prins că s-a căsătorit. Cam toți cunoscuții mei care s-au căsătorit au început să fumeze și mănâncă la fast-food.

În Jurnalul Național, un cercetător britanic explică de ce și-a pierdut oamenii blana, în urmă cu 3 milioane de ani și în ce condiții le-ar putea crește la loc, în viitor. Ideea este că blana ar fi împiedicat pierderea de căldură, prin transpirație, iar omul nu putea alerga pe distanțe lungi, din acest motiv. Să înțeleg că tipii care transpiră lângă mine, în autobuz, sunt un rezultat al evoluției speciilor? Nașpa. Cât despre condițiile în care ne-ar crește blana la loc, aici e clar. Vorbim de supraviețuire? După ce Lăzăroiu a scos subvențiile, rezistă doar mamiferele care își mai pot pune pe ele o blană în plus, la vreme de iarnă. În plus, vara, ar fi și mai ușor de respirat în tramvai. Deși, dacă stau să mă gândesc, nu-mi convine nici să stau alături de un tip care gâfâie și salivează, ca să nu se coacă, sub blănuri.

Libertatea mă/ne întreabă: crezi că Inna are operații estetice? Nu cred, sunt sigură, măcar așa, din invidie. Libi mai scrie despre o dementă care se încorsetează ca să aibă o talie de 33 de centimetri. Nebuna e o româncă stabilită la Berlin și a ajuns până la 40 de centimetri, arătând ca o pictură de Dali, adică e monstruoasă, ce să mai vorbim. În fine, treaba ei. Numai că nu i-aș spune încorsetare. Dacă ne gândim la ceva care sugrumă, i-aș spune ca Boc: ajustare. Știi ce-o să facă nebuna după ce va avea talia la fel ca, scuze, cârnatul lui Oprescu (adică pe primul loc)?  O să înghită o măslină și va cădea două poziții în clasament.

Sexy știrista Geanina Varga, de la rubrica sportivă a Antenei 1, a declarat în Libertatea că iubitul a cucerit-o cu inteligența sa. Așa e, Geanino, toți miliardarii sunt inteligenți și nasoi.

Crezi că Băsescu l-a atacat degeaba pe Ponta că ar fi copilot, acum aproape un an? Ei bine, te înșeli. Președintele a pregătit lansarea temei: Ponta ia bani pentru raliuri. Mai rămânea să găsească un ziar care să publice știrea, că nu se făcea să o dea pe TVR Infotrafic, unde se uită doar Mircea Marian și Ioana Lupea, prin rotație, că între timp mai trebuie să și prezinte emisiunea cu ei înșiși, plus invitații de la Cotroceni. Evenimentul Zilei a preluat sarcina de partid și s-a achitat de ea. Astfel, Mihai Șoica a aflat că unul dintre regii asfaltului a contribuit cu 100.000 de euro pentru ca Ponta să poată merge la raliu. Mi se pare normal: la câte planetare a distrus asfaltul din România, ar trebui să bage miliarde în raliuri. Să ne-nțelegem: în cursele de mașini, nu în Ponta. Oricum, dacă atât are Băsescu la dosar cu liderul PSD, adică nimic, alegerile sunt ca și pierdute. De către PDL, of course.

României Libere nu-i mai ajung dușmanii lui Băsescu din România. Astăzi, Gabriela Anghel publică în ziarul băsist sub acoperire o corespondență despre corupția Dreptei franceze, adică a lui Sarkozy. Dacă nici acum nu se astâmpără, cred că nu mai e loc de întors: vor trebui făcute dezvăluiri cutremurătoare și în EvZ.

 De ce am scris ziar băsist sub acoperire? Uite la editorialul lui Gabriel Bejan: pornește de la o critică la adresa lui Fred Flinstone-Baconschi, care a luat casă moca de la stat, ca să îl laude pe Boc. ” Guvernul Boc a anunţat recent că va scoate la vânzare multe dintre aceste imobile, urmând exemplul unor state precum Franţa sau Germania care au procedat la fel în anii trecuţi. Acum ar fi, practic, momentul pentru rezolvarea definitivă a unei probleme ruşinoase pentru întreaga societate românească. Este dispus însă acest guvern să meargă până la capăt?”. Firește că nu. Dacă era, începea cu demiterea lui Boconschi. Restul e campanie electorală.

M-am speriat când am văzut că Adevărul a concediat 100 de jurnaliști, dar astăzi m-am liniștit: Ecrivanul e la post. Îl demască pe Gelu Voican Voiculescu, care e un spoliator al statului, fiindcă stă de douăjde ani într-o vilă RAPPS. Și a păgubit statul de 140.000 de euro. Nici cât jumătate din vizita lui Boc la cumpărături, în China. Slăbuț, dar pe linie. Tema zilei, nu uita, e cum face guvernul ordine în vilele ștăbimii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel