EXCLUSIV  Cum se salută bugetarii în perioada minivacanței de Paști. Bulai: Dacă intri prin birouri, vezi o șampanie, un vinișor. Asta cu mielul e deja banalitate

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Val Vâlcu și Alfred Bulai au început în forță această ediție specială a emisiunii Nod în Papură de la DC News TV.

„Cum se salută bugetarii, în perioada aceasta? Minivacanță fericită!”, a transmis Vâlcu.

„Vorbim de Sfânta Punte. E țara punților. Oricum ar fi, în sectorul public s-au internalizat vacanțele de multe zile. Trec peste faptul că vacanța a început deja, fiindcă săptămâna de Paști nu e chiar de lucru. Mai mergea presa prin ministere și arăta lucrul acesta”, a răspuns Bulai.

„Dacă intri prin birouri vezi o șampanie, un vinișor, un «hai noroc». Dar a devenit atât de normal încât nici nu mai e subiect de presă că aduc angajații miei sau mai știu eu ce pe la diferite instituții publice.

Erau la modă cândva astfel de acțiuni, pe când era presa foarte exigentă. Acum, după ce au ieșit tot felul de afaceri la suprafață, asta cu mielul e deja banalitate”, a adăugat sociologul.

Punțile de zile libere date de Guvern: „Unii vor liber și lunea următoare“

Cei doi au vorbit și săptămâna trecută despre punțile pe care Guvernul le dă între zilele libere și weekend:

„Prima grijă a Guvernului e să vadă unde se face punte în anul viitor, ca să dea zile libere. Au mai inventat câteva sărbători parlamentarii. De la anul ar fi și mai multe zile libere. Nu ar fi o problemă! Eu am văzut la Ambasada Statelor Unite ale Americii un anunț dat în presă: Joi nu se lucrează că e ziua lui Columb! Băi, dar vineri au lucrat, nu au făcut punte“, a spus Val Vâlcu.

„Noi facem punți, că suntem...“, a adăugat Alfred Bulai.

„La noi își ia liber și lunea următoare!“, a completat Val Vâlcu.

„Suntem îndrăgostiți de ideea de a face punți între popoarele lumii, sărbători și ce vrem noi. Problema e că, dacă nu s-ar lucra în zilele de sărbătoare, tot nu ar fi atât de grav, dar în administrația din România e sărbătoare non-stop. În realitate se lucrează mult mai puțin decât ne imaginăm noi. Nu vorbesc de toți, dar știu câteva zone unde e glumă. Sunt cazuri în care nici măcar demnitarul nu trece pe acolo“, a spus Alfred Bulai.

Image by standret on Freepik

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel