Cum se operează femeile după gusturile iubiților lor. „Le explic că poate nu o să mai fie împreună, dar intervențiile rămân”

Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ

Femeile se operează după bunul plac al bărbaților. Operațiile estetice, la ordinea zilei.

Statul mexican Sinaloa este căminul celui mai puternic și sângeros cartel de droguri al țării. Conform BBC, banii pe care îi generează traficul de droguri și-au pus amprenta asupra relațiilor dintre traficanți și tinere, creând o obsesie locală pentru operațiile estetice.

Medicul Rafaela Martinez Terrazas a dorit să vorbească despre situație. În biroul său plin de cereri de operație, aceasta a explicat cum vor să își modifice femeile trupul pentru a obține „estetica narcotică”. „Talia trebuie să fie îngustă și bine definită. Șoldurile trebuie să fie late, iar fesele mari... Dacă vorbim despre sâni, trebuie să fie tot mari”, a explicat Martinez.

Fiecare traficant de droguri vrea lângă el o „la buchona”

Aceste femei care sunt hiper-feminizate, cu o siluetă exagerată, se numesc „la buchona” în Mexic. Este obligatoriu ca ele să aibă gusturi excentrice, haine cât mai strălucitoare și un iubit traficant de droguri. „Vârsta medie a pacientelor mele este de 30-40 de ani. Însă, de multe ori vin fete mult mai tinere, chiar și minore”, a mai spus doctorul.

„Se întrec una cu cealaltă – cine are cel mai frumos trup sau cea mai îngustă talie”, a adăugat ea. Cine le însoțește pe tinere la operație? Depinde: fie mamele, fie prietenele, fie iubiții. În unele cazuri, acestea vin și singure.

Cerințe de necrezut

„De cele mai multe ori vin cu un iubit care plătește pentru operație. Mai am câțiva clienți care mă sună și-mi spun: «Bună ziua, doamna doctor. O să vă trimit o fată la operație»”, mai povestește Martinez. „Un tip m-a sunat și mi-a zis «Una dintre fetele mele vin să te vadă. Acum na, știți ce-mi place mie. Nu băgați în seamă ce vă zice – de aceea plătesc eu»”.

„I-am spus să rezolve cu ea, pentru că atunci când am pacienta în operație, ea ia deciziile”, a mai explicat medicul. 30 de femei a trimis bărbatul cu pricina medicului. O operație costă cam 6.500 de dolari, un preț deloc mic, dar originea banilor nu este atât de luată în seamă dacă plata se face cash.

„Mereu o întreb pe pacientă dacă este de acord cu operația pe care o face. Câteodată aud «E în regulă, fac ce vrea el». Și le explic că după ceva timp, poate nu o să mai fie împreună, dar corpul lor va rămâne așa pentru totdeauna. Așa că trebuie să aleagă ceea ce vor ele, nu ceea ce vor ei”, a conchis Martinez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel