Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Cum se întreține Lavinia, soția lui Ștefan Bănică! “M-am îndrăgostit!”

De când e soția celebrului Ștefan Bănică, cântăreața Lavinia Pârva are și mai multă grijă de ea. Era deja frumoasă, dar acum pare și mai și. Secretul frumuseții sale a fost însă dezvăluit pentru DC News.

  

Soția lui Ștefan Bănică Jr acordă o importanță aparte întreținerii corporale. Lavinia călătorește din ce în ce mai des și trebuie să fie în formă. Mai nou a descoperit mezoterapia și cycling-ul și recunoaște că a devenit cumva dependentă de ele.

(oar_w460) 

“Fac sport, mai nou îmi place să fac cycling, pentru ten am descoperit mezoterapia, pe care mi-o face doamna doctor Laura Mocanu, și de care efectiv m-am îndrăgostit. De fiecare dată când mă pregătesc să plec într-o vacanță sau chiar pentru câteva zile undeva, simt nevoia să trec pe la doamna doctor să îmi pregătesc tenul, prin mezoterapie. Folosesc și multe creme faciale de hidratare”, spune Lavinia pentru DC News.

Ce nu-i lipsește niciodată din bagajul de vacanță?

Pentru că e perioada concediilor, Lavinia ne-a mărturisit că este mereu nehotărâtă în ceea ce privește bagajul de vacanță.

“De obicei, când plec în vacanță îmi iau un geamantan foarte mare cu mine pentru că nu mă pot hotărî niciodată cu ce mă îmbrac și cum și în ce fel. Încerc foarte tare să îmi reglez treaba asta și ușor ușor cu siguranță voi reuși. În ultimul timp am început să schimb povestea pentru că am tot plecat în câteva destinații cum am prins câteva zile libere și am fost nevoită să iau mai puține lucruri cu mine. Am început să mă obișnuiesc. La plajă nu plec niciodată fără creme cu factor mare de protecție, mai îmi cumpăr și din vacanță dacă este cazul. Și am întotdeauna o carte cu mine”, mărturisește Lavinia.

(oar_w460)

După ce a fost în Grecia, dar și în alte destinații, Lavinia și-ar dori să se relaxeze vara asta și câteva zile în Spania, dar acest lucru depinde doar de timpul liber pe care îl vor avea la dispoziție atât ea, cât și soțul ei, Ștefan Bănică.

Cântăreața lucrează, în paralel, și la câteva piese noi, dintre care una în limba spaniolă. Lavinia nu exclude nici posibilitatea de a prezenta o emisiune TV și i-ar plăcea ca aceasta să aibă legătură cu copiii.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel