Cum se circulă pe A2, Bucureşti - Constanţa. Zi plină de accidente

INFOTRAFIC. Informații complete pentru șoferi. TRAFIC OPRIT, accidente
INFOTRAFIC. Informații complete pentru șoferi. TRAFIC OPRIT, accidente

Circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A2, pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, unde traficul a fost deviat timp de o oră, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile - zăpada acumulată pe carosabil şi vântul care o spulberă, reducând semnificativ vizibilitatea, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

"Circulaţia rutieră a fost reluată pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti al Autostrăzii A2, după ce anterior fusese deviată între kilometrii 140 - 103, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. În prezent, nu mai există evenimente rutiere, însă se circulă în continuare în condiţii de iarnă", potrivit Centrului Infotrafic. 

Potrivit Infotrafic, pe parcursul zilei de miercuri, s-au produs mai multe evenimente rutiere în care diferite autovehicule au derapat din cauza zăpezii, însă acestea au fost scoase rapid pe banda de urgenţă, astfel că traficul nu a fost afectat. Nu au rezultat victime în urma coliziunilor, doar pagube materiale, a precizat Centrul Infotrafic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel