Cum se apără Rareș Bogdan după declarațiile lui Sorin Oprescu

Rareș Bogdan a reacționat după ce Sorin Oprescu a declarat în fața instanței că a primit dinspre jurnalist ”informații pe surse” de la DNA, conform cărora ar urma să fie arestat.

Realizatorul emisiunii ”Jocuri de putere” a precizat că ”avertizarea” cu privire la arestarea lui Sorin Oprescu a fost făcută de el pe postul de televiziune Realitatea Tv. El a explicat că nu a vorbit personal cu edilul și că aprecierea pe care a facut-o cu privire la arestarea acestuia a fost o concluzie trasă în urma arestării lui Solomon Wigler, mana dreaptă a lui Sorin Oprescu.

"Când a fost arestat Moni Wigler am spus că dacă l-au arestat pe el se pregătește Sorin Oprescu. Eu n-am vorbit în viața mea cu Oprescu. Cred că de două ori ne-am întâlnit la evenimente publice și am dat mâna. N-am avut o relație cu dânsul niciodată.

Am spus tot timpul, la televizor, (...) că la ce se întâmplă în Primăria Capitalei nu are cum să nu fie reținut. (...) Nu sunt eu prezicător, nu sunt eu 'Mama Omida'. Orice om care face o analiză și are informații știe lucrurile astea. Eu am spus-o pe post, nu m-am dus să i-o spun la ureche. O spun de vreo șase luni, că nu cred că Sorin Oprescu ajunge la sfârșitul anului", a reacționat Rareș Bogdan, citat de stiripesurse.ro

Vezi și: Sorin Oprescu susține că Rareș Bogdan îi dădea ”informații pe surse” de la DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel