Cum se apără pistolarul din Militari după ce a mutilat o femeie

Agresor Militari realitateatv
Agresor Militari realitateatv

Pistolarul din Militari, care a împușcat sămbătă după-amiază trei persoane în plină stradă, s-a predat duminică. Avocatul acestuia a declarat că agresorul a apelat la pistol când a văzut că surorile sale erau bătute de patru bărbaţi.

[caption id="attachment_392663" align="alignleft" width="310"] Foto: Realitatea Tv[/caption]

"Văzând ce se întâmplă în faţa blocului unde stă - şi anume că surorile lui erau bătute de mai mulţi bărbaţi aflaţi în stare vizibilă de ebrietate. Acesta, având un pistol neletal cu bile de cauciuc, a tras două focuri de avertisment în sus, sperând că atacatorii se vor opri. Însă atacatorii s-au îndreptat asupra lui. Atunci el a tras în plan orizontal două-trei focuri. A acţionat pe fondul unei stări de nervozitate şi a unui atac de panică văzând că surorile lui sunt, literalmente, călcate în picioare", a spus avocatul lui Mario Chiriţă, citat de romaniatv.net.

Întrebat de ce Mario Chiriţă a împuşcat-o pe tânără în ochi, avocatul agresorului din Militari a declarat că acest fapt a fost o "consecinţă total neplăcută şi nefavorabilă".

Privind motivul pentru care agresorul din Militar s-a predat la aproape 24 de ore de la incident, deşi în acest răstimp trei dintre rudele sale au fost reţinute pentru 24 de ore, avocatul a declarat că din cauza unui atac de panică acesta a ezitat să se prezinte la secţia de poliţie.

Vezi și: Conflict ARMAT în Capitală. O fată a fost împușcată în cap de un interlop. Doi bărbați, răniți la nimereală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel