Cum scapi de DEOCHI. Simptomele dispar RAPID după ce rostești aceste cuvinte

Cum scapi de deochi. Simptomele dispar imediat după ce rostești aceste cuvinte.

Unii oameni au puterea de a le face rău celor "slabi de înger". În termeni populari, poartă numele de deochi. Este de-ajuns o singură privire, fie ea invidioasă sau admirativă, ca persoana vizată să înceapă să se simtă rău: migrene, stări de moleşeală, greaţă, dificultatea de a-ţi aduna gândurile şi de a fi coerent.

Cel mai comun simptom este durerea de cap. Cea cauzată de deochi apare brusc, nu cedează la medicamente şi este de multe ori însoţită de o stare de nelinişte.

Curios este faptul că, de multe ori, deochiul trece cu o singură rugăciune sau un descântec rostit de o persoană care are leac. „Tatăl Nostru“ şoptit de trei ori şi însoţit de un masaj pe frunte este remediul cel mai cunoscut de români. 

Există o explicație științifică a deochiului?

Psihiatrul american Colin A. Ross este de părere că ochii emit energie electromagnetică, iar oamenii o pot percepe atunci când se privesc fix. El chiar a reuşit să capteze şi să măsoare această energie într-un experiment, cu ajutorul unor instrumente speciale, dar care nu au fost brevetate deocamdată.

Potrivit studiului său, ochii emit unde electromagnetice cu o frecvenţă care variază între 1 şi 40 de Hertzi. Deochiul nu este nicidecum o superstiţie, ci ştiinţă pură, spune psihiatrul american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel