Cum să-ți găsești telefonul dacă l-ai pierdut sau ți-a fost furat

Persoanele care-și uită telefonul sau cărora le este furat îl pot găsi simplu, mergând la poliție cu un anumit cod al telefonului.

De cele mai multe ori, un telefonul furat sau uitat este, în mod sigur, unul la care deja renunțăm când constatăm că ne lipsește. Însă, dacă persoana care deține telefonul are la ea codul unic ar mai putea avea o șansă să-și recupereze dispozitivul.

Măsura de precauție este bună pentru toate persoanele care au un telefon, pentru că oricând se pot afla într-o situație în care să-și piardă sau să le fie furat telefonul.

Codul IMEI sau codul unic al telefonului nu poate fi schimbat de nicio persoană. Poliţia îţi poate găsi dispozitivul chiar dacă hoțul ți-a aruncat cartela SIM din el. Codul IMEI este și dovada că telefonul îți aparține, în cazul în care ai aruncat factura care demonstrează că ai cumpărat dispozitivul.

Codul IMEI se obține simplu, tastând *#06#. Imediat va apărea un cod unic format din 15 cifre. Tot ce trebuie să faci este să-l notezi undeva și să-l păstrezi.  În cazul în care pierzi telefonul sau ţi-l fură cineva, poliţia ar trebui să ţi-l localizeze, chiar dacă a fost schimbată cartele SIM din el, scrie noobz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel