EXCLUSIV  Cum s-a văzut 1 Decembrie la Alba Iulia. Momente impresionante

La Alba Iulia, în pofida zvonurilor că nu va fi o atmosferă care să răspundă așteptărilor autorităților locale, oamenii s-au bucurat de moment și l-au sărbătorit cu sufletul deschis.

Strânși din toate colțurile județului Alba și a țării, dar și din Basarabia, românii au fluturat tricolorul, au cântat imnul și au stat împreună. 

(w670)
 
După depunerile de coroane care au avut loc la statuile lui I.C. Brătianu, Iuliu Maniu și Mihai Viteazul, a urmat Tedeumul, ținut în fața Catedralei Reântregirii Neamului, Primirea Soliilor, în Sala Unirii și Parada Militară.
 
"Sunt pentru prima dată la Alba Iulia de 1 Decembrie la Alba Iulia dar atmosfera mi se pare minunată. Nimic nu se compară cu celebrarea Unirii chiar în locul unde a fost certificată în 1918" a declarat pentru DC News, Mihaela, o tânără din București.
 
(w670)
 
[citeste si]
 
"Sunt impresionat și oamenii mi se par parcă mai buni și mai zâmbitori azi. Mai putem spera. Cred că la Centenar toate autoritățile importante vor fi aici" a spus Ion Vlad, pensionar din Alba Iulia
 
Din partea autrităților centrale au participat Ministrul Educației - Liviu Pop, ministrul Agriculturii, Petre Daea, care cu o zi înainte a efectuat și o vizită la comercianți și crescători de ovine din județul Alba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel