Cum reacționează un urs care la prima vedere pare blând / VIDEO VIRAL

Cum reacționează un urs care la prima vedere pare blând  /  Sursă foto: Captură Facebook
Cum reacționează un urs care la prima vedere pare blând / Sursă foto: Captură Facebook

Un urs care la prima vedere părea blând a iscat panică printre cei care îl filmau.

În ultimele zile, în mediul online au apărut imagini cu un urs filmat de cetățeni. Deși animalul pare foarte liniștit în primă fază, ulterior acesta s-a năpustit asupra celor care îl filmau. 

Imaginile au devenit virale printre internauți.

Un deputat a împușcat mortal un om pe care l-a confundat cu un urs

Un deputat din Adunarea legislativă a regiunii ruse Kamceatka, Igor Redkin, unul dintre cei mai bogaţi politicieni din Rusia, a mărturisit că a ucis o persoană pe care a împuşcat-o pentru că a confundat-o cu un urs, a relatat marţi agenţia TASS, citată de EFE.

Pe 2 august s-a produs o tragedie la care am participat în mod involuntar, spune politicianul rus, amintindu-şi că în seara acelei zile a auzit că un urs rătăcea în preajma unui loc de colectare a gunoiului din localitatea Ozernovski. Cum prezenţa animalului reprezenta un pericol pentru localnici, continuă Igor Redkin, el a pus mâna pe o armă şi a ieşit din casă cu intenţia de a speria ursul.

„Am tras către urs. Mai târziu am aflat că aproximativ la aceeaşi oră în acea zonă a fost rănit de un glonţ un localnic, care a decedat la spital“, a spus acesta.

El a anunţat de asemenea că renunţă la calitatea de membru al partidului Rusia Unită, formaţiunea preşedintelui Vladimir Putin, şi îşi retrage candidatura pentru alegerile regionale din luna septembrie.

Igor Redkin este unul dintre cei mai bogaţi politicieni ruşi, cu venituri declarate de circa 1,5 miliarde de ruble (20 de milioane de dolari) în ultimii trei ani (citește mai mult AICI). 

Mesaj RO-ALERT la miezul nopții. După ce au atacat un cal, urșii au dat iama într-o gospodărie și i-au terorizat pe localnici

Terorizaţi de urşi, locuitorii unui sat din Argeş, cer ca autorităţile să facă ceva pentru a-i proteja de animalele sălbatice. În urmă cu două nopţi un cal a fost muşcat de un urs şi târât prin jumătate de sat. Pădurarii nu pot interveni şi nu pot împuşca ursul pentru că satul nu este zonă intravilană, iar cele mai multe case sunt ridicate fără autorizaţie.

Calul atacat de urs a agonizat ore bune până când autorităţile locale au găsit o asociaţie care să îl eutanasieze. "La ecvine nu am văzut niciodată asemenea răni. Leziunile sunt, din păcate, aducătoare de moarte. Singura soluţie pentru el este eutanasia", a declarat Maria Popescu, medic veterinar. Localnicii sunt îngroziți. Nu ştiu cum să-şi mai ascundă animalele şi se tem că, la un moment dat, urşii vor intra peste ei în case (citește continuarea AICI).

Mesaj RO-ALERT la mizeul nopții

Azi-noapte un mesaj RO-ALERT a fost emis în aceeaşi zonă. Ursul a ajuns din nou în apropierea caselor şi a făcut mai multe pagube. Localnicii cer ca ursul să fie împuşcat, dar acesta este protejat de lege.

În mesajul RO-ALERT era precizat că trei urși au intrat într-o gospodărie și au produs mai multe pagube, iar oamenii erau sfătuiți să fie precauți și să nu iasă din locuințe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel