Cum pune umărul mogulul Voiculescu la televiziunea lui Prigoană

dan negru
dan negru

Clanul Prigoană încearcă să adauge presei portocalii  o televiziune mixtă, de ştiri, filme şi divertisment, până la 1 decembrie.

„România ta“  va avea sediul lângă Uzina Republica, unde a debutat şi Realitatea Tv, într-un fost circ al foamei privatizat de regele gunoaielor. Finanţarea va fi făcută din reclame, dar şi după sistemul aplicat la Etno şi Taraf Tv, unde maneliştii trebuie să plătească  dacă vor să apară la televizor, pentru a-şi face imagine. Probabil, întreprinzătorii care au bani de cheltuit pentru producţie vor primi spaţiu de emisie de la "România ta", aşa cum mall-urile închiriază spaţii comerciale.

La noua televiziune nu se vor da bani prezentatorilor, care vor lucra gratis, pentru a-şi face un nume în showbiz-ul autohton. Forţa de muncă va fi asigurată de "Şcoala de Televiziune", care a încheiat un parteneriat cu "România ta". Această  firmă care pregăteşte viitoare vedete are în spate mai mulţi angajaţi ai trustului Voiculescu, pe lângă celebra Teo Trandafir, care oficial a renunţat la cursuri, dar face parte dintre fondatorii instituţiei.

Poza lui Teo este folosită şi acum pentru atragerea de elevi, iar Şcoala percepe între 150-220 de euro pe lună, de cursant, timp de două semestre.  "Ateniştii" de marcă  sunt Vlad Ionescu, managerul general al Şcolii, fost prezentator al Observatorului matinal, Alessandra Stoicescu, Corina Dănilă, de la Euforia şi celebrul Dan Negru.

După ce parteneriatul între Prigoană şi Şcoala de Vedete a fost anunţat, mulţi se aşteaptă ca  Stoicescu şi  Negru să fie obligaţisă opteze pentru unul sau altul dintre trusturi. La cât de strâns la pungă este Voiculescu, s-ar putea să fie mai interesat de o reducere a salariilor "profesorilor", decât de a nu-i face un serviciu lui Prigoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel