EXCLUSIV  Cum poți lua ulei la 1 ban de la Kaufland. Am aflat „șmecheria”. E reală promoția, dar iată ce să faci pentru a profita de ea!

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Kaufland România are o super promoție la ulei. Iată cum poți beneficia de ea! 

Circulă pe internet un filmuleț ce înfățișează un client Kaufland care cumpără o sticlă de ulei Vitae d'oro la prețul de doar un ban. Bineînțeles că am fost sceptici atunci când l-am văzut, astfel că am hotărât să contactăm Kaufland România pentru mai multe detalii. 

Am aflat că promoția este reală, se desfășoară la nivel național și pot beneficia de ea toți clienții Kaufland care au aplicația instalată și voucherul alocat în cont. 

Cum este posibil

Luni, a fost alocat voucherul pentru această promoție, așadar pot achiziționa ulei la acest preț doar clienții Kaufland care aveau deja aplicația instalată luni și care aveau voucherul alocat în cont. Prin urmare, cei care o vor instala acum nu pot beneficia de această super reducere.

Kaufland România ne-a asigurat că ne vom putea bucura de astfel de promoții și în viitor, motiv pentru care ne-a sfătuit să instalăm aplicația și să verificăm periodic voucherele de reducere. 

Oferta este valabilă în perioada 30.10.2023 - 05.11.2023 și este limitată, adică un client poate achiziționa doar o sticlă la acest preț, iar pe următoarele la preț întreg. 

3. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2023-11-01-at-12-48-54_22431000.jpg)

Kaufland a fost înființat în anul 1968, de la o mică afacere de familie cu 70 de angajați, ajungând astăzi la o rețea internațională de succes.

Compania pune accent pe prospețime și calitate la cele mai înalte standarde, varietate, portofoliu extins de produse locale și prețuri competitive. Magazinele Kaufland oferă clienților o nouă configurație, pentru un traseu al  cumpărăturilor mai rapid și mai ușor, prin elemente unice de design și organizare.

ANEXA – scurt istoric

1968 – Kaufland deschide primul magazin la Backnang la Handelshof. Filiala avea 1000 mp și 70 de angajați. Cu această deschidere, compania a pus bazele unei povești de succes.

1972 - Sediul central al firmei se mută la Neckarsulm;

1984 - Deschiderea primului magazin cu autoservire Kaufland la Neckarsulm ;

1990 - Extinderea în noi orașe din Germania: deschiderea în Meissen a primului magazin Kaufland cu vânzare rapidă într-un cort;

1998 - Începe expansiunea în străinătate: deschiderea primului magazin Kaufland în Cehia;

2000 - Deschiderea primului magazin Kaufland în Slovacia;

2001 - Deschiderea primului magazin Kaufland în Croația, urmând Polonia;

2005 - Deschiderea primului magazin Kaufland în România;

2006 - Deschiderea primului magazin Kaufland în Bulgaria;

2010 – Schimbarea numelui Kaufmarkt în Kaufland și lansarea în România a mărcii proprii K-Classic;

2011 - Deschiderea celui de-al 1.000-lea magazin Kaufland din Europa, la Berlin; 

2014 - Kaufland România deschide magazinul cu numărul 100 din România;

2016 - Kaufland extinde în România mărcile proprii K-Bio și K-take it Veggie, special pentru toți cei care vor să aibă un mod de viață sănătos;

2017 - Lansarea mărcii proprii K-Vreau din România. În același timp, începe procesul de modernizare a tuturor magazinelor Kaufland;

2018 – Aniversarea a 50 de ani de la deschiderea primului magazin. 50 de ani în care s-au deschis peste 1200 de magazine în întreaga Europa, dintre care 116 în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel