Cum poate scăpa Dragnea de închisoare. Zegrean: Va fi pus în libertate imediat

Zegrean
Zegrean

Augustin Zegrean, fost președinte al CCR, a explicat pentru România TV cum ar putea să iasă Liviu Dragnea din închisoare.

În cazul în care CCR va stabili drept neconstituționale completurile de 3, Liviu Dragnea va fi pus imediat în libertate, potrivit spuselor lui Augustin Zegrean. 

 Când s-au declarat completurile de 5 ca fiind neconstituționale au fost puși în libertate cei care erau deja în executarea unei pedepse stabilite de acele completuri. Liviu Dragnea va fi pus în libertate imediat, nu în baza deciziei Curții, dar justiția va hotărî la fel ca în cazurile precedente

Sunt sigur că justiția va proceda la fel. Și prima pedeapsă i-a fost aplicată tot de un complet de trei. Nu îi dau sfaturi juridice, a spus Augustin Zegrean pentru România TV.

Curtea Constituțională a României a amânat pentru data de 3 iulie pronunțarea pe sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi ÎCCJ pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, potrivit Mediafax.

Avocații lui Liviu Dragnea au invocat lipsa completurilor specializate în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Între timp, ÎCCJ a decis condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, decizia fiind definitivă.

Vezi și: CCR, decizie completuri specializate în cazurile de corupție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel